Jeg er ei jente på 11.år som heter Julia, jeg blogger om hverdagen min og annet. Legg gjerne igjen en kommentar ;-)Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
SLUTTER

Jeg slutter på denne bloggen, men følg meg på min andre blogg som jeg deler med HEIDI ♥ www.tokulinga.blogg.no


:-))

STIKK INNOM3 Kommentarer


Outfit 040112

Ikke så særlig flink med blogg, eller ka?  Har nemmelig vært i bursdag idag, gjekk ned til tante etter skulen.. Så har liksom ikke fått blogga det jeg skal, haha. 

Nå tror jeg dere har fått nok av den DÅRLIGE skrivinga mi... ♥ næida, eller jo.. Men jeg vil også informere om at jeg reiser til bergen på Fredag-Lørdag, skal en liten handletur.. Viser innkjøp, + at jeg tar med pc.

Outfit: Tok speilbilde idag ,men var alene hjemme ;)


Alt er fra Bikbok :))

Hva synest du?

 1 Kommentarer


julebilder

fin overskrift sant? Men jeg tok litt bilder idag tidelig.. det var bare 3 stk så ikke stort :)) Men det kommer et innlegg til senere idag.

BILDENE ER TATT MED CANON EOS 500 d (bestefar sitt, haha)Bildene er ikke redigerte!

Hva synest du?5 Kommentarer


2012 !! :)

wihuu, nå er det 2012, nytt år og nye muligheter! Gårsdagen var virkelig kos, selvom jeg fortsatt var livredd rakettene, men jeg klarte iallefall og holde meg ute. Jeg gikk også julebukk, haha. Men selfølgelig var det for snopet sin skyld.. Jeg sovna i halv 3 tiden, og sov til halv ett tiden.. Så vokna jeg med vondt i magen, da sovna jeg igjen i 4-tiden, :o Om jeg tenker meg GODT om så tenker jeg på at i år har jeg egentlig bar 1 nyttårsforsett, nemlig å slutte å bite negler, uff. Jeg liker ikke hvordan neglene mine ser ut for tiden.. Men nå skal jeg slutte å klage, nå slenger jeg inn den nye headeren min, veldig midlertidig da..


MIDLERTIDIG*

Hva er ditt nyttårsforsett?2 Kommentarer


INSPIRATION

Jeg blir veldig inspirert når jeg sitter å ser på www.weheartit.com . Så derfor tenkte jeg å vise dere litt bilder så kanskje dere kan kose dere med en smakebit? haha. Har ingenting å blogge om så det ble et slikt innlegg idag ;-)
Hva synest dere om weheartit?

 2 Kommentarer


hits